Home|Wie zijn wij?

Ontstaan Digital Target

Digital Target is ontstaan vanuit onze ambitie om bedrijven verder online te helpen. Veel bedrijven hebben online ambities en willen online groeien, maar hebben te weinig tijd hiervoor.

Ik wil een betere vindbaarheid op Google. Ik wil altijd bovenaan staan in de advertenties van Google. Ik wil de hoogst mogelijke return on investment voor mijn advertenties. Allemaal mogelijke ambities, maar waar begin je?

Online marketing uit handen nemen

Wij nemen het (gehele) online traject uit handen en zorgen ervoor dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is. Dit kan op de manier hoe jij dit wilt: Volledig van online strategie tot de uitvoering en meetbaarheid of een specifiek deel van je online marketing. Zo kan jij je tijd benutten met waar je goed in bent en zorgen wij voor de juiste inzet aan middelen.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Wie is het gezicht achter Digital Target?

Wie zijn wij: Carlo Pravisani Digital Target Online Marketing ZZP

Carlo Pravisani – Founder Digital Target

Mijn naam is Carlo Pravisani, Founder van Digital Target. Ik heb ruime ervaring op online gebied met onder andere het inrichten van campagnes, uitdenken van online strategieën en het meetbaar maken van doelen. Nadat ik een aantal jaar voor bedrijven heb gewerkt om deze online naar een hoger niveau te tillen, had ik altijd al de ambitie om mijn eigen bedrijf te hebben.

Nu met Digital Target is dit gelukt en kan ik meerdere ondernemingen tot een hoger online-niveau tillen. Daarnaast ben ik Registered Digital Marketeer en heb ik diverse certificaten behaald zoals Google Ads Advanced en Google Analytics Advanced. Met mijn ervaring zorg ik ervoor dat de juiste inzet aan middelen gekozen wordt om jouw doelen te behalen. Hierbij is het succes van mijn klant, mijn succes.

Benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Visie Digital Target

De naam Digital Target is een letterlijke vertaling van digitaal doel. Mogelijke digitale doelen kunnen zijn: meer leads, meer websitebezoekers, hogere conversieratio op de website, betere zichtbaarheid online of een betere online opvolging. Het ‘Digitale Doel’ is je startpunt van je online marketingactiviteiten. Zonder zo’n doel kan je je resultaten en voortgang namelijk niet beoordelen.

Het symbool tussen Digital en Target staat symbool voor de verbondenheid tussen alle elementen van online marketing. Data inrichting en analyse vormt hier van de basis samen met je online strategie.

Voor elke onderneming is de ambitie anders, daarom maken wij vrijblijvend offertes op maat.

Waarom jouw online marketing uitbesteden aan Digital Target?

  • Persoonlijk, flexibel en snel.

  • Ook buiten kantoortijden bereikbaar.

  • Gunstiger uurtarief dan een Online Marketing Bureau. Wij hebben namelijk geen (duur) kantoor.

  • Gespecialiseerde online marketing, waardoor optimale resultaten behaald worden.

  • Volledig transparant: je hebt goed inzicht in waar je geïnvesteerde geld heen gaat en we bespreken de resultaten achteraf.

  • Kennisdeling binnen jouw bedrijf: door een goede samenwerking leren jouw medewerkers ook meer van online marketing.

Laat je potentiële klant converteren op je website!

Vanwege onze brede kennis van alle aspecten van online marketing, helpen wij jou graag verder met het behalen van je online doelen.

Neem contact met ons op